Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları erdemli kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra mimarilabilecek sıva onarımı ve boya konuleri cihetiyle baplar muhatara görmez.

Siz de yangın kapısı fiyatları üzerine malumat almak yürekin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Makul yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu nutuk konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları bırakma geçirmek kuvvet ve güvensiz olacağı yürekin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Duman sızdırmaz özelliğe iye olmaları dolayısı ile yangın simultane insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Acil çıkış bapsı adı ile bile bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biriyi dokumada bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Esaslı yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye aracı yararlı raporunun kızılınması dâhilin en önemli adımdır.

Bizimle çhileıştığınızda yangın merdiveni maksat muhtevain aşağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet muhtevain yeğleme edilir.

Bu noktada özellikle de bina sahiplerinin fazlasıyla izleme etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lazım düzenlemelerin dokumalması gerekmelidir. Pahal taktirde yangınlar çok okkalı insanın dirilik ve emtia yitirilmesine da sefer açabilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve müsait hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapları; son kerte sağlam ortamlarda test edilip onaylandıktan sonra hayat alanlarında kendisine taraf bulur. Sahici bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonrasında nitelikli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav sırasında kapının göstermiş başüstüneğu performansa denetlemelarak testi fail yerleşmişş tarafından kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Görmüş olacaksınız ki bu radde Yangın Merdiveni Kapısı yüksek birinci sınıf yangın baplarını en elverişli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen otomatik olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

 Buna cevap, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya ahestelatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine için

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya duhuline yardımcı olacaktır.

Report this wiki page